Zpátky ke kořenům, k přírodě

V interiérech hraje hlavní roli výběr kvalitních přírodních materiálů, dobrá dispozice, ergonomie, příjemné i funkční osvětlení, akustická pohoda, živé rostliny a vše, co nám dělá dobře. My Vám přinášíme dotek přírody. Navazujeme tak i na téma naší letošní konference TechoCon, která se mimo jiné bude věnovat udržitelnému prostředí. 

Naše nová nábytková řada Root díky masivnímu podnoží z jasanu vytvoří pocit luxusu v jakémkoli interiéru, kam ji umístíme. Je vhodná do kanceláří, kaváren, společenských prostor, recepcí, jednacích místností, atelierů, stejně dobře působí i v privátním sektoru. Variabilita stolových možností je téměř nevyčerpatelná. Konferenční stolky jsou navíc ve dvou výškách a velikostech, které se dají zkombinovat jak s nízkým sezením, tak i křesly vyššími. Systém nabízí i úložné prostory, takže si lze vytvořit interiér na míru z kombinace jednotlivých produktů. Lze mluvit o pohodové atmosféře, kterou takovýto nábytek dokáže vnést do interiéru. A pouhou změnou dezénu desky stolu získáte další „rozměr“ – vizuální.

Tyto stoly přinesou do vašich prostor osobitost spojenou s funkčností. Díky tomu, že jsou bočnice vyrobené z přírodního materiálu - jasanu, jsou i kresba let a jejich barevný odstín pokaždé trochu jiné. Proto je také každý stůl originál. Na výběr máte z bílé a dubové desky pro kancelářské stoly nebo stejných barev doplněných o černou a kamenně šedou pro stoly určené do konferenčních místností. Tyto dvě barevné varianty mají desku stolu opatřenou z laminátového materiálu PerfectSense Topmatt. Jeho matný povrch má velmi dobrou odolnost proti otiskům a vydrží i hektické pracovní tempo.

Stoly řady Root jsou vybaveny hned několika praktickými doplňky – háčky na tašky nebo průchodkami pro kabely, které je šikovně schovají z povrchu stolu, a vám tak zbyde více prostoru na práci samotnou. Na stoly navazuje i nabídka nízkého sezení, která užívá stejného typu podnože. Díky jednotnosti interiér získá na hodnotě.

Co pro vás můžeme udělat?

Dejte nám vědět