TECHO rozšiřuje své portfolio o interiérová svítidla LED, která zákazníkům přinášejí celkovou úsporu až 65 %

Vydáno dne: 13.7.2015

PRAHA, 13. července 2015 – Společnost TECHO, výrobce a dodavatel kancelářského nábytku a interiérů, rozšiřuje své portfolio řešení kancelářských prostor na míru o interiérové osvětlení LED. TECHO tak reaguje na poptávku zákazníků při realizaci interiérů na klíč a zároveň navazuje na svůj původní předmět podnikání, tedy navrhování a výrobu technického osvětlení. Technologie LED dokáže přispět ke snížení spotřeby elektrické energie o více než 50 % a provozních nákladů až o 90 %. Náklady na přechod na technologii LED se tak zákazníkům vrátí zhruba do dvou let.

„V rámci komplexního vybavování kancelářských interiérů klademe důraz na tři základní prvky – akustiku, ergonomii a světelné podmínky. Jako jedni z prvních v České republice chceme aktivně nabízet stropní panely LED, protože v této technologii spatřujeme budoucnost a velký přínos pro naše zákazníky, a to nejen z hlediska vylepšení pracovních podmínek, ale také vzhledem ke snížení nákladů na provoz i údržbu. Vedle významné úspory elektrické energie jsou svítidla LED bezúdržbová, což výrazně snižuje náklady na facility management,“ říká Jiří Kejval, generální ředitel společnosti TECHO.

„Navíc díky globálnímu nákupu, přímému kontaktu a dlouhodobé spolupráci s ověřenými dodavateli můžeme garantovat špičkovou kvalitu produktů a zároveň zajímavou cenu. TECHO se tak vrací ke svým kořenům a přirozeným vývojem navazuje na původní činnost firmy, která spočívala v návrzích a výrobě osvětlení,“ dodává Kejval.

TECHO je respektovaným poskytovatelem komplexních služeb v oblasti vybavování komerčních interiérů od návrhu projektu až po jeho realizaci. Důvodem rozšíření portfolia o řešení stropního osvětlení LED je snaha nabídnout zákazníkům produkty, které odpovídají nejnovějším trendům, a ucelit tak nabídku služeb. TECHO realizuje zakázky nejen v Evropě, ale také v Africe a Asii, proto si vybudovalo základnu globálních zdrojů a disponuje kontakty na ověřené výrobce, kteří nabízejí nejnovější technologie po celém světě.

Panely LED jsou díky svému designu a vysokému světelnému výkonu ideálním řešením pro plošné osvětlení kancelářských prostor. TECHO zákazníkům nabízí několik jejich druhů, které se dají různě kombinovat a které vytvářejí ucelenou součást stropního podhledu. Součástí LED panelů jsou kvalitní čipy LED od společnosti Samsung.

Informace pro média:

O společnosti

TECHO, a.s., patří k předním evropským výrobcům a dodavatelům kancelářského nábytku a je jednou z největších společností v České republice, která poskytuje komplexní služby v oblasti výstavby komerčních interiérů na klíč (tzv. fit-out řešení) pro celou řadu nadnárodních i lokálních firem v Evropě a na Blízkém východě. Společnost je od roku 2008 součástí nizozemské skupiny Royal Ahrend NV, která patří mezi tři největší výrobce kancelářského nábytku v Evropě. Klientelu společnosti tvoří významné bankovní domy, finanční ústavy, mezinárodní společnosti, vládní organizace a veřejné instituce. Její pobočky dnes najdeme ve Velké Británii, na Slovensku, v Rakousku, Maďarsku, Rumunsku, Chorvatsku, Rusku, Gruzii, na Ukrajině a také v Číně a ve Spojených arabských emirátech. Podnikatelské aktivity TECHO však sahají i do exotičtějších oblastí, například do africké Nigérie a Gabunu či na karibský ostrov Trinidad.

V případě zájmu o bližší informace, prosím, kontaktujte:

Stance Communications, s.r.o.

Štěpán Dlouhý, Account Manager